Let's Dance invite to our party november 25th

Let’s dance! – Groove United Live op 25 november 2023!

Sta je klaar om de nacht te laten swingen? Zet 25 november 2023, vanaf 20.00 uur in je agenda. Dan transformeert de Concertzaal in Oosterbeek in dé plek waar jong en oud samenkomen voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en plezier. Groove United, dé negenkoppige partyband, zal het dak eraf blazen met een repertoire dat de dansvloer laat bruisen! Let’s dance!

Over Groove United

Groove United is geen gewone band; het is een onvergetelijke muzikale ervaring. Met Nederlandse en Engelstalige hits nemen ze je mee op een muzikale reis. De 2 betoverende zangeressen en charmante zanger vormen de kern. Maar er is meer! Groove United heeft een swingende ‘koper’sectie met knetterende trompetten en virtuoze saxofoon. Samen met toetsen, basgitaar, gitaar en drums houden ze de dansvloer vol. Let’s dance!

Het repertoire 🎶

Van de funky grooves uit de jaren 70 tot de nieuwste hits, Groove United’s veelzijdigheid trekt muziekliefhebbers van alle leeftijden aan. Naast rock & roll en disco brengen ze ontroerende ballads die je raken. Laat je betoveren door tijdloze hits van legendes zoals Jerry Lee Lewis en zijn bezielende pianotonen. Dans op de opzwepende klanken van Robbie Williams. Voel de kracht van Tina Turner’s stem. Beleef de Blues Brothers’ erfenis en geniet van Stevie Wonder’s tijdloze melodieën. Voor de Nederlandse fans: de muziek van de Dijk raakt ons recht in het hart.

Let’s dance Tickets – Mis het niet! 🎫

TICKETS ZIJN VERKRIJGBAAR AAN DE DEUR

Met de steun van Groove United en de Concertzaal Oosterbeek, die zowel het optreden als de zaal volledig financieel ondersteunen, zal de opbrengst van de kaartverkoop worden gedoneerd aan de goede doelen van de Soroptimistclub Bennekom & Beekdal

🎵 Dans mee op livemuziek van Groove United! 🎵